Packing for Paris!

snapseed-8 snapseed-10

Shoes: Repetto Paris // Bag: Jerome Dreyfuss

Idag ved 15-tiden rejser jeg med familien til Paris, på en lille getaway. Jeg tager derfor om en times tid ud i lufthavnen. Jeg er panisk bange for at flyve, men mærkeligt nok er det som om at nervøsiteten ikke rammer mig ligeså slemt som den før har gjort. Måske er det fordi jeg har fået et mere afslappet forhold til det med ulykker. Man kan jo alligevel ikke rigtigt forudse noget i sit liv, så det ville være fjollet at gå og tænke på hvad der kunne ske.

Det har virkelig været en kamp for mig at få pakket til turen. Jeg har så mange fine ting jeg gerne vil være iført på turen, men min kuffert er virkelig ikke stor og vi rejser som altid kun med håndbagage. Men jeg tror jeg har formået at få plads til det hele og så regner jeg ikke med at skulle ud og shoppe det helt store. Danmarks butikker er alligevel en del bedre end dem i udlandet.

Jeg regner med at opdaterer lystigt på de sociale medier, så I må endelig smutte ind på min instagram her, og følge med!

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment