Julefrokost & Juledage

img_8544 img_8540

Hej skønne læsere! Jeg håber at I havde en super skøn juleaften. Jeg havde en virkelig god juleaften, hvor vi både fik gået i kirke, fik spist overdådig julemad og fik sunget om juletræet. Idag står den så på besøg af familien fra Jylland, som kommer til julefrokost, derfor er jeg ligenu igang med at forberede hvad jeg skal være iført til dagen. Jeg regner med at det bliver en løs kjole, så jeg både kan være lidt fin, men samtidig have plads til lidt for meget mad. 😉

Jeg tænkte at jeg idag ville dele disse outfitbilleder med jer.
Tasken er en sponsoreret gave fra Mørch Fashion og Jerome Dreyfuss.

Rigtig glædelig jul!

Jakke: Fonnesbech // Leggins: Toteme // Sko: Notabene // Striktrøje: Rabens Saloner // Taske: Jerome Dreyfuss

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • nikoline 26. december 201712:32

    Hvor er du fin! Glædelig jul til dig også <3

Leave a Comment