New in // Bungalow shopping

 snapseed-11 snapseed-12

Inden jeg tog afsted til Paris var jeg forbi Bungalow i Ravnsborggade for at kigge på en pude som kunne peppe stolene i min lille loft-lejlighed lidt op. Jeg har længe gået og drømt lidt om et par lækre puder i en fin pastelfarve og disse i lyseblå og med små orange og pink prikker har en perfekt kombination af noget lidt orientalsk og samtidig skandinavisk enkelthed.

Hvad synes I om den?

Bungalow er en butik som er fyldt med smukke æsker i det fineste print, notesbøger – også med fint print og puder, sengetøj og andre tekstiler.

Ravnsborggade 17, 2200 Copenhagen

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Maria Charlotte 28. december 201711:50

    Jeg elsker den pude! Har kigget på den så mange gange.

Leave a Comment