Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

The perfect new years outfit // All from MANGO

new-year

Black & White dress // Satin bag // Pearl crystal earrings // Slingback shoes

Mango er nok det highstreet-mærke jeg sværger allermest til, sammen med & Other Stories selvfølgelig. Derfor tænker jeg at vi i det nye år skal indføre et nyt lille koncept herinde med fine collager med ‘All from Mango’ – man vil nemlig sagtens kunne lave et mega cool og eksklusivt look udelukkende med ting fra MANGO. Så kommer der  også lidt mere budgetvenligt herinde, for det er måske blevet lidt en mangelvare!

Idag har jeg fundet det perfekte nytårsoutfit. Jeg ved godt at det er liiidt for sent at købe noget hjem til nytår, men tøjet kan også sagtens bruges til andre festlige anledninger.

Hvad synes I om looket?
xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment