Dagen jeg blev stoppet af ELLE Japan

img_9694 img_9696

Coat: Saks Potts // Jeans: Ivy Copenhagen // Bag: Marni // Shoes: New Balance

Jeg tænkte at en god måde at starte det nye år på, var ved at poste nogle outfitbilleder fra min rejse til Paris. Det har jeg nemlig slet ikke fået gjort i den travle december måned.
Overstående outfit var jeg iført på 3. dagen, da vi gik tur på Rue de Martyrs og Rue Saint Honore. Vi var også forbi Colette dagen inden den lukkede og der var der en lille japansk mand med nærmest sølvfarvet hår der spurgte om det var okay at han fotograferede mig til en hjemmeside. Det var faktisk først da vi var færdige at jeg spurgte ham hvad det var for en side det skulle bruges til og han viste mig på sin ipad at det var Japanske Elle. Jeg ved endnu ikke om billederne overhovedet kommer op, for sommetider tager de jo bare en masse og så udvælger de først senere hvad der bliver publiceret, men det var da meget skægt at prøve og det var en god øvelse i at kommunikerer på engelsk – det har jeg nemlig ikke rigtigt turde kaste mig ud i før, men helst fået andre til. 😉

Jeg håber at I er kommet godt ind i det nye år! Jeg glæder mig til et nyt spændende år på Whittaheart!

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

Leave a Comment