Vind et 2 ugers sprogkursus med EF Sprogkurser

60ec4164-da80-4202-853b-7669ebc6f7f4

Annonce for EF Sprogkurser

Jeg har fået lov til at lave en konkurrence med EF Sprogkurser! Det er den sejeste konkurrence og jeg er så oppe at køre over at kunne give denne mulighed til en af jer. I konkurrencen kan du vinde et to ugers sprogkursus på en af de 50 destinationer EF Sprogkurser sender folk ud på.
For at deltage skal man være over 16 år og være bosat i Danmark og konkurrencen køre altså fra 1. Januar og helt til 2. April, så I har tid til at vende muligheden med forældre, kæreste osv.
Jeg tror det kan blive det vildeste eventyr!
Man deltager igennem dette link på EF SPROGKURSER

Hvis der er én ting jeg fortryder jeg ikke gjorde da jeg havde mere tid på hånden, så er det at tage på sprogkursus. Jeg elsker tanken om at lære noget, i et inspirerende miljø, hvor der samtidig er plads til at lære andre mennesker at kende. EF Sprogkurser tilbyder kurser på 50 forskellige destinatoner, hvor man kan vælge imellem 9 forskellige sprog. Jeg ville selv elske at komme på et sprogkursus i Fransk, så jeg kunne tale med nye mennesker i min favoritby Paris.
Jeg tror også at et sprogkursus er en helt perfekt måde at lære nye ting om sig selv. Finde ud af hvem man selv er, når man ikke er i selskab med venner, forældre, kærester osv.

Held og lykke! Jeg håber virkelig at jeg kan sende en af jer skønne læsere afsted på en mindeværdig getaway!
xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment