Mine mål for 2018

skaermbillede-2018-01-08-kl-12-18-57

Mål kan være skræmmende og jeg holder mig faktisk altid fra at sætte alt for mange mål. Det har jeg gjort, fordi det så mange gange har gjort mig skuffet i sidste ende. Dog har jeg i år sat nogle mål som jeg mener er realistiske og som jeg i hvert fald kan bevæge mig hen imod – i mit eget tempo. 😉

1) Blive mere ligeglad med hvad andre tænker om mig
Det er min evige bekymring. Jeg glemmer sommetider helt at jeg også selv er et menneske, som er i kontrol og som godt må sige fra. For jeg gør bare alt dét, andre vil have mig til at gøre. Det skal der arbejdes med i 2018.

2) Få succes med NUDE
Det går allerede godt, men målet er at det medie jeg arbejder for skal blive endnu større! I kan selvfølgelig hjælpe med at gøre det større, ved at læse med inde i Nudemagazine.com

3) Opleve mindre kvalme
Jeg lider jo af en rigtig grim kvalme, som også er årsagen til at jeg bliver fulgt på Hvidovre Hospital. Jeg ved at jeg ikke kan gøre så meget ved det, men jeg kan forsøge at holde det nede ved at leve en ustresset hverdag og få noget alternativ behandling i form af zoneterapi – det har hjulpet før.

4) Tage til flere fester
Jeg er en hyggetante og når klokken bliver 11, så har jeg meget mere lyst til at ligge i min seng med en kop te. Men efter en rigtig sjov nytårsfest, så har jeg besluttet mig for at jeg skal tage til lidt flere fester. Det er også en fed måde at lære nye mennesker på.

5) Få flere følgere på instagram
Dette er selvfølgelig enhver Influencers mål. Jeg vil naturligvis mega gerne have at min dejlige følgerskare vokser. Dette mål kan I også hjælpe mig med (blink blink) ved at gå ind og følge mig på instagram her

Hvad er jeres mål for 2018?

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment