Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Årslisten 2017 // Årets bedste køb

Det er blevet tid til sidste udgave af ‘årslisten’ for 2017.
I år vil jeg dele de bedste køb i 2017 med jer.

Toteme Rione jacket
img_9658

Jakken fra Toteme må siges at være det bedste køb jeg gjorde i 2017. Jeg er simpelthen så forelsket i snittet og designet og hver gang vejret er til det tager jeg den på. Jeg er faktisk så glad for den, at jeg overvejer om jeg også burde købe den i den ternede udgave.
Jakken købes her

Saks Potts Febbe coat
img_2249

Aldrig har jeg ejet en varmere frakke – og så er den tilmed mega smart! Det er det dyreste stykke tøj jeg noglesinde har investeret i, men jeg fortryder det ikke ét sekund. Den vil jeg kunne være smart i resten af mit liv – i hvert fald så længe jeg kan passe den.

Repetto Camille
fullsizerender-2-1

Dette er godt nok ikke et køb jeg gjorde selv, men et par sko jeg fik i fødselsdagsgave, men det er stadig en af de bedste nytilføjelser til garderoben. Jeg synes disse Repetto sko er så smukke og de passer perfekt til min klassiske pariser-inspirerede garderobe. 😉

Sakura badedragt
img_7628

Det var ikke lang tid at denne badedragt kunne komme på, eftersom det danske sommervejr ikke var mega fantastisk, men den nåede at blive luftet og den så bare skidegodt ud på mig (hvis jeg selv skal sige det.) Jeg glæder mig til at iføre mig den igen i år, hvor jeg altså tænker jeg skal et par uger sydpå.

Hvad er jeres bedste køb i 2017?
xx Alberte

Læs også… 
Årslisten // De 6 mest likede billeder på instagram

Årlisten // Årets bedste citater

Årslisten // Årets bedste looks (ifølge mig)

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment