3 seje svenskere (du skal følge på instagram!)

Caroline Sandström Blasiak

carolinesandstrom

Photocredit: @Carolinesandstrom_

Caroline Sandstrøm har den bedste smag i sko og så virker hun til at være ligeså vild med Toteme og Filippa K som jeg selv er – derfor er stort set alle hendes looks og outfits gemt i mapper i min instagram. Hun er virkelig en inspiration og jeg glæder mig altid til hun lægger nyt op.

Elina Olofsson

elinaolofsson

Photocredit: @Elinaolofsson

Elina Olofsson er en influencer og blogger som fylder rigtig meget i min mappe ‘outfit inspiration’ på instagram. Hun har en fantastisk sans for at få farver i sin garderobe uden at det ødelægger det skandinaviske og minimalistiske look. Derdover så er hun bare virkelig, virkelig smuk.

Hanna Mw

hannamw

Photocredit: @Hannamw

Hanna MW er en blogger og influencer som bare oser af coolness og så er hun lidt modig med sine looks. Hun formår at skabe nogle rigtig seje kontrastfulde looks og så er hun god til at kombinerer det maskuline med det feminine.

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

Leave a Comment