8 ting som (underligt nok) aldrig undrede mig ved Hannah Montana

giphy

Der er som sådan ikke noget ved Hannah Montana som er realistisk, men forleden dag begyndte jeg alligevel (spørg mig ikke hvorfor) at tænke over hvor skræmmende urealistisk den egentlig er og det gav mig lyst til at lave en liste med 7 urealistiske ting ved vores allesammens barndoms favorit tv-serie.

1) Miley må have haft latterligt meget fravær i skolen, hvis hun skulle have det til at fungerer med sit popstjerneliv. Var hun bare den eneste popstjerne som ikke tog på Europa tour eller Asia tour? Eller kunne hun slippe afsted med at ligge med influenza fire måneder om året? 

2) For ikke at tale om at Oliver og Lily, som også bliver en del af Hannah Montana crewet som henholdsvis Lola og Mike Standley – har de så også fire måneders fravær?

3) Og bemærker deres klassekammerater ikke i såfald at det er mystisk at de tre venner er fraværende, hvergang Hannah Montana (som underligt nok ligner Miley lidt) er på tour? 

476l8

4) Har Ricco ikke nogle forældre som burde hjælpe ham lidt i den strand-bar?

5) Og går han ikke i skole? På den anden side, hvis man som 12-årig allerede ejer en strand-bar i eget navn, så er en uddannelse måske lidt overflødig. 

6) Hvordan den Hannah Montana paryk formåede aldrig at falde af under en koncert. Hannah Montana har nok ikke gjort sig så meget i head-banging.

7) Kun en paryk skulle der til for at Mileys venner ikke kunne kende hende. Helt ærligt – så tæt venskab kan de jo så heller ikke have haft? 

8) Hvor helt ekstremt lidt Jackson ligner Miley og faren! Jeg ved godt at det er svært at hamle op med en far og datter som er far og datter i virkeligheden, men der burde være en mere lignende kandidat derude. Men okay, han gør det jo meget godt som bror og det ville have været mærkeligt med en anden, ikke?

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comments: 5

 • VenterPaaVinBlog 6. februar 201811:13

  Tænker også at allé må være ualmindeligt dårligt seende i den serie – men altså, de har jo heller ikke briller på nogle af dem; måske de trænger :p

  – A

 • Caroline Bopp 6. februar 201820:20

  Omg hvor er det rigtig det med Ricco! Men i midt hovede gav det mening at han var chef og hundsede rundt med alle de “voksne” 😂

 • Line 10. februar 201819:11

  Hahaah elsker!! Får helt lyst til at se den serie igen!

Leave a Comment