Mine ti garderobe bud

tumblr_oh79x5l1bq1qi176ho1_1280

Jeg har en idé om at jeg vil begynde at skabe nogle garderobe-regler for mig selv, så jeg ikke hele tiden ender ud med tøjkriser, stilforvirring og for meget tøj som ikke passer sammen.
Hermed kommer mine nye ti bud, som jeg vil leve efter i min garderobe.

Byg din garderobe op omkring brands du aldrig går galt i byen med, og som du altid vil elske og kunne gå med (Toteme, Ivy Copenhagen, Mads Nørgaard 101 trøjer, Skall Studio.) 

Ej ikke mere end 6 stykker tøj i en modefarve. Altså sæson-farver. (Gul, Pink, Orange, Grøn.)

Brug altid mindst tre forskellige materialer i et outfit, for at sikre dig et spændende look. F.eks. bomuld, denim og fløjl, eller Kashmir, silke og lærredstof. 

Vent et halvt år med at købe en dyr taske, eller et par meget dyre sko. Hvis du stadig er vild med det efter et halvt år, så køb! (Du har ikke råd til så dyre impulskøb.)

Køb ikke noget, før du har to par outfits som tøjet/tasken/skoen passer sammen med. 

Ikke mere end to impulskøb om måneden er tilladt – og du må kun impulskøbe hvis prisen på tøjet er under 1000 kroner.

Sæt som udgangspunkt fokus på tøj i sort, hvid, blå, grå, beige, brun (Det er jo alligevel de farver du altid vender tilbage til, og som altid holder.) 

Gak løs med spændende og farverige hårspænder, seje hår-elastikker eller smukke farverige perlearmbånd, og integrer farver i dit outfit igennem accessories.

Giv los med jeans og skjorter! Dem må du eje ubegrænset af, for de kan bruges til alt og fungerer perfekt som hverdags-uniform. 

Invester ALDRIG i tøj som du ikke synes er behageligt at have på. Hvis du ikke bryder dig om at have det på, så ender det bagerst i skabet.

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Sofie B 14. februar 201822:06

    Det er nogle ret fine regler! Med undtagelse af den med impuls indkøb under 1000kr, der vil jeg nok for mig holde mig under 300kr(udeboende på SU) jeg er ret vild med reglen om maks 6 stykker tøj i sæson farver.

Leave a Comment