Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

This week… #week8

2b0fe807-7dd6-4acd-8053-bc6cffe60aa6

I denne uge drak jeg kaffe sammen med min veninde Sofie, på Sanders. Vi fik vendt hele livssituationen og selvfølgelig skudt et par billeder.

Det var også ugen hvor jeg var til møde med de skønne piger fra ‘Unlimit’ som er et ungt søster-brand til det meget kendte og etablerede mærke ADAX.

Ugen stod også på en overværelse af Prins Henriks Begravelse (altså på fjernsynet) og jeg blev selvfølgelig dybt rørt over stemningen. Det gjorde pludseligt Kongehuset meget mere jordnært – for de er jo også bare i sorg osv. – ligesom vi andre kan være.

Onsdag tog jeg ind imod København K, for at mødes med Camilla fra et PR bureau. Vi tog på Emmerys og hyggesnakkede i hendes lille arbejds-pause.

img_5739

Fik jeg jordens fineste pakke fra Skall Studio med de smukkeste postkort og de fineste blondede items – I skal virkelig glæde Jer til at se dem på!

Jeg fik i ugens løb også spist lam og æblekage hos mormor, da hele familien stod sammen om at æres morfar, som sidste år på den pågældende dag gik bort. Det var et så fint arrangement og man var virkelig ked af at morfar ikke kunne være med selv.

Fredag tog jeg til fest med min storebror og havde en skøn aften.

img_5703

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment