Workwear look

snapseed-4 snapseed-5 snapseed-6 snapseed-11 snapseed-12

Jeans: Filippa K // Bag: Gabriela Hearst // Sweater: Toteme // Blazer: Elise Gug // Shoes: Adidas Originals

Det her look kunne jeg godt være iført hver arbejdsdag. Lige i øjeblikket er kombinationen af mine kassebukser fra Filippa K, min rullekrave fra Toteme og en blazer, den foretrukne hverdags-uniform. Jeg overvejer dog om jeg skal anskaffe mig endelig en rullekrave-sweater. Ikke fordi det passer så godt til den årstid vi heldigvis går i møde, men det er bare noget jeg altid elsker at være iført.

Blazeren på overstående billede er forresten helt ny og sprød! Jeg er fuldkommen vild med farven og den passer perfekt sammen med de skønne blå nuancer jeg bruger så ofte.
Blazeren kan købes her

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment