7 Items jeg ikke kan leve uden!

collager

Ny måned betyder ny løn, og det betyder en aaaalt for overivrig Alberte, som forsøger at være fornuftig og spare op, men alligevel altid ender med at klikke noget hjem.

Ligenu har jeg syv items højt på min ønskeliste og dillemaet er blot, hvilken af disse items jeg skal investerer i først. Desværre rækker min pengepung ikke til det hele. 🙁

Red H&M dress
Den røde kjole fra H&M blev jeg forelsket i, straks jeg så den på webshoppen. Den vil jeg vildt gerne se super lækker og eksotisk i, til sommer.

Yellow Yvonne Koné sandals
Yvonne Koné kan virkelig det med at lave elegante sko og disse lysegule sandaler er så fine og klassiske. De vil også fungerer super godt med det resterende af min garderobe.

Black Toteme shirt
Den sorte bluse fra Toteme har stået på min ønskeliste siden November og jeg kan ligesom ikke slippe tanken om den. Derfor ender det nok også med at jeg klikker den hjem snart.

Off-white Filippa K jeans
De hvide Filippa K jeans er samme model som dem jeg har i lyseblå (De lyseblå kan I se lige her) men jeg har altså virkelig også lyst til at få skaffet mig dem i hvide, for jeg går med de blå hele tiden.

Yellow shiny Notabene shoes
De shiny sko yderst til venstre er også et nyligt must have for mig. De vil være så perfekte med min kæmpe samling af jeans.

Toteme jeans
Som om at jeg ikke havde nok jeans i forvejen, så er der sku alligevel endnu et par jeans på min ønskeliste. Jeg synes bare denne farve er helt speciel og unik og den vil være så fin til de danske sommerdage (let’s face it – i Danmark kan man godt iføre sig jeans om sommeren.)

Snake printed By Malene Birger Shoes
Skoene fra By Malene Birger vil virkelig kunne peppe ethvert outfit op og så er de bare helt specielle og unikke.

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment