Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Life update // Roskildesyge og Jylland

img_7184

Der var stille på domænet igår og ærligtalt, så havde jeg egentlig ikke troet at der ville komme noget op på bloggen idag, men her er jeg alligevel. I Onsdags ved 12-tiden begyndte jeg at få kvalme, og to timer efter, lå jeg med hovedet i toilettet non stop i to døgn. Først igår morges begyndte jeg at få det noglelunde. Jeg havde i virkeligheden afskrevet muligheden for at tage til Jylland for at besøge min familie, men to timer inden toget gik, besluttede jeg alligevel at trække mit sløje korpus afsted. Nu er jeg vågnet og har det meget bedre. Gudskelov for at roskildesyge ikke varer mere end 2-3 døgn… Det er fandme ubehageligt. Igår aftes fik jeg mit første rigtige måltid i flere døgn.

Lige inden jeg blev syg, nåede jeg at tage et billede af mit nye STYLEBY magasin. Jeg fik dog aldrig nået at læse i det, så det skal jeg til nu! <3

Rigtig skøn lørdag!
Knus Aalberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment