Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

I’ve tried something new

img_7248

Jeg elsker Toteme og jeg elsker Elin Kling. Elin Kling er virkelig skarp til design og hvergang jeg ser et stykke tøj, tænker jeg:” Kunne dette tøj være fra Toteme?” og hvis det kan, så køber jeg det. Det er virkelig mit favorit brand. Jeg har længe været ret hooked på deres sorte hårbånd, som virkelig giver et cool og stringent look, men jeg har bare ikke været villig til at betale 300 kroner for det. 300 kroner er sku lidt for mange penge for et sort elastikbånd. Derfor var jeg forbi Glitter, hvor jeg fandt dette hårbånd til næsten ingen penge og det ligner på en prik hårbåndet fra Toteme.

Hvad synes I om looket? Jeg er faktisk ret pjattet med det!
xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment