Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

En caffe latte jeg kan lide!

snapseed-7 snapseed-6

Det er efterhånden et stykke tid siden at jeg første gang var på Sanders for at nyde en kop kaffe med min blogger-partner-in-crime Sofie Parelius. Siden har jeg været der et par gange, både i arbejdsrelaterede sammenhænge, men også bare som ‘pleasure.’ Man kan sige at det lidt er blevet mit stamsted, for de laver jordens lækreste Caffe Latte, som jeg både kan tåle (laktosefri) og som er så tilpas proppet med mælk at jeg kan lide den.

Da jeg besøgte den første gang havde jeg overstående outfit på!

Knit: Rabens Saloner / Jeans: Ivy Copenhagen / Shoes: ZARA / Bag: Gabriela Hearst

alberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Katrine Berner 20. marts 201817:40

    Der er jo også bare seriøst hyggeligt (og så laver de også byens bedste croissant). Har du været oppe i deres ‘conservatory’? Og hvor ser du bare fin ud her søde du <3

  • Sophie 27. maj 201813:40

    Hvad hedder modellen på dine jeans, og hvilken størrelse bruger du? 🙂
    På forhånd tak.

Leave a Comment