An upcoming brand you can’t avoid!

snapseed-1 snapseed-4 snapseed-3 snapseed-2

Torsdag var en rigtig god dag! Jeg startede dagen ud klokken halv ti om morgenen, hvor jeg deltog i et event Ilse Jacobsen hostede, for sine nye lækre gummistøvler. Efter eventet tog jeg ind til byen med Cathrine Urhammer, hvor vi fik skudt nogle billeder til hinandens blogs og insta, og også fik drukket en god kaffe.

Torsdag var jeg iført overstånde look. Både strik og jeans er fra det nye danske brand Blanche. Blanche er SÅ meget min stil og jeg er komplet-og-smask-forelsket i alt derfra! Strikken havde jeg faktisk kigget på i enormt lang tid, så den er jeg så glad for at jeg har fået fingrene i! <3
Skoene pepper det meget baggy look lidt op.

Blanche forhandles iøvrigt hos bla. Illum, STØY, Buhl og Kyoto!

Hvad synes I om looket?
xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment