This week… #week11

Uge 11 synger på sidste vers og idag bliver en rigtig skøn dag. Jeg skal nemlig idag sidde og spise kanelsnurre og hygge mig med en veninde. Så ugen slutter virkelig med manér!
Som jeg har gjort flere gange før, vil jeg idag lave en lille recap af ugen der er gået.

img_7554

I denne uge var jeg til event for Ilse Jacobsen. Til eventet var der pyntet op med de smukkeste forårsblomster og man glemte helt at det var bidende koldt udenfor!

img_7587

Til Ilse Jacobsen eventet var der naturligvis også nogle produkter der skulle kigges på! Denne gang præsenterede brandet deres nye gummistøvler, som har en nubret overflade på sålerne, som gør at de er ekstremt solide når der er glat! – De kan endda gå på is, uden at du skvatter – så nice!

13bdf312-6aea-4c1e-a8c9-62e87ca32fb3

Efter eventet tog jeg ud for at drikke kaffe på Sanders. Fantastisk med et afbræk fra kulden!

Dette var også ugen hvor jeg skulle have nyt pas … Det pas som skal følge mig i mange, mange år fremover. Jeg er ikke superfan af det billede som blev taget og jeg tror aldrig at jeg har set så sur ud på et billede før. Men gudskelov skal det kun bruges når jeg skal ud og rejse. 😉

9da2f134-bcd4-454f-b4a0-d38f414e7320

Igår var jeg i Det Ny Teater sammen med min familie, hvor vi så ‘The Mormon Book’ – som var en skidesjov og ekstraordinær musical-oplevelse. Inden forestillingen fik jeg lige taget et lille selfie med min bror. Et liiiidt gladere billede af  mig, end det på pasfotoet.

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment