Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Uldne sweatre og selvbruner-eksperimentet

snapseed-7 snapseed-6

Trousers: Graumann (buy here) // Shoes: ZARA // Blazer: Blanche // Bag: ATP Atelier (buy here)

Jeg er atter engang vågnet op i sommerhuset og den der afslapning har virkelig fået sit tag i mig. Jeg glæder mig dog også til at komme tilbage til dagens gøremål. Jeg fungerer nu bedst når jeg holder mig igang! <3

Jeg har de sidste par dage været helt orange i hovedet, da jeg eksperimenterede lidt med mængden af selvbruner. Det er noget af det positive ved sommerhusferie. Man kan begrave sig i sin store uldne sweater og lege lidt med selvbrunere og nye måder at sætte sit hår op på. 😉

Hvad bruger I jeres påskeferie på?
xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment