Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Asos wishlist, easter edition

asos-wishlist

Floral printed sleeveles dress // Casual boilersuit // Dotted dress // Yellow floral dress // Grey blazer // Suede summer sandals // Sunglasses

Påsken har virkelig givet mig lyst til at iføre mig kjoler. Jeg tror det er fordi at jeg er i sommerhus denne påske, og sommerhuset minder mig om sommerdage med sommerkjole og høj sol! Derfor er denne udgave af ‘Asos wishlist’ lidt inspireret af påsken.

My 3 favorites:

asos-wishlist1

Checked belted coat // White v neck dress // Tie waist trousers

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment