Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Softest hands in town

Jeg har aldrig før døjet med tørre hænder, men denne vinter har den sibiriske kulde altså fået skovlen under mig og mine hænder. Derfor er jeg så ekstremt glad for min nye håndcream fra Natura Siberica. Den dufter som en drøm, og så slår jeg ikke ud overfor den, selvom jeg enormt nemt får allergi på mine hænder.

Jeg prøvede creamen første gang sidste weekend, og den er så god, og jeg har virkelig aldrig haft blødere hænder.
Natura Siberica har en vildt fin butik i Østergade 2A i København K, som virkelig er et visit værd og de har fantastiske produkter! <3

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment