Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Home wishes

home-wishes

Ellos chair // Ellos floor lamp // Jewelry box // Tray stand

Idag er første arbejdsdag efter en god lang påske, og jeg glæder mig virkelig meget til at komme tilbage til en hverdag! jeg er sku ikke så god til ferier – jeg er så glad for at være ude og igang hele tiden!

Jeg går i øjeblikket og drømmer om at give min fine rækkehus-lejlighed en ordentlig makeover og derfor researcher jeg på billige og dyre boligsider, for at finde ud af hvilken stil jeg gerne vil have.
Ovenover har jeg fundet fire fine ting, som jeg virkelig drømmer om!

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment