Let’s talk // Forskellen på luksus & budget

luksus

Céline trousers // Nina Ricci shirt // Sun Buddies sunglasses // Rodebjer blazer // No. 21 dress // Rodebjer coat

24 Sevres er begyndt at forhandle Céline. Det betyder at 24 Sevres ligenu er den eneste webshop som fragter til Danmark og dermed også vores eneste mulighed for at få tøj fra mærket.

Der gik ikke længe fra jeg opdagede dette, til at jeg forelskede mig pladask i et par bukser til 8000 kroner. Da 8000 kroner er langt over mit budget, begyndte jeg at lede efter et billigere alternativ, men måtte hurtigt sande at jeg bare ikke kunne finde et par bukser der var ligeså flotte. Det slog mig hurtigt at der hvor ASOS, Mango, H&M og ZARA kom til kort var på tøjets fald. Tøjet fra budetmærkerne falder bare ikke ligeså pænt og det skyldes naturligvis materialerne der er brugt.

Jeg droppede derfor at købe de billigere alternativer, da jeg simpelthen ikke vil “nøjedes” med noget, når det i bund og grund bare ikke er det rigtige. Jeg vil hundrede gange hellere spare op i 3-4 måneder til det rigtige, som får hjertet til at banke hurtigere, end til noget som jeg ikke er ligeså vild med.

Jeg ved godt at der er meget få budgetvenlige indlæg herinde på bloggen, og at mine outfitbilleder måske derfor mest bliver brugt til inspiration mht. styling, men i mit tilfælde skyldes det også at jeg virkelig spare op. Jeg køber kun noget, hvis jeg er fuldkommen forelsket og det er dejligt at jeg er begyndt at blive så bevidst om hvad jeg kan lide og hvad der passer til mig, at jeg kan være kræsen og derfor ikke ende med så mange fejlkøb.

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment