Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Cheap vs. expensive // Geometric heels

cheap-vs-expensive

Mango leather sandals, 899 DKK / Jacquemus Sao sandals, 3726 DKK

Kan I spotte hvilken af disse sko som er den dyre? Jeg kunne godt selv være lidt i tvivl, da der helt klart at blevet kigget over til Jacquemus, da Mango designede deres sandaler. Begge sko har den specielle geometriske hæl i træ, som giver de meget klassiske sko et strejf af noget humor og personlighed.

Jeg kunne altså godt finde på at klikke de seje sandaler fra Mango hjem. De vil se fantastiske ud med et par lyse jeans og en klassisk hvid skjorte.

Hvad synes I om den geometriske hæl?
xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment