Fear of missing out & Elle Style Awards

snapseed snapseed-1

Shirt: Birgitte Herskind / Shoes: Joshua Sanders / Clutch: Adax

I går var dagen hvor hele den danske modebranche var til Disco fest hos Elle, da Elle Style Awards løb af stabelen. Og jeg var inviteret, men havde desværre middagsplaner, og spørg mig lige om jeg følte mig rastløs og ubehageligt til mode, da diverse Insta Stories begyndte at tikke ind! Til gengæld fik jeg i går massere af tid til at arbejde, og jeg har netop været enormt bagud med mit arbejde, så det var på tide at få kigget lidt på det også. Men enhver mulighed for at dresse op, tage pæn kjole på og lækre hæle, er en mulighed man skal gribe. 😉

Overstående billeder tog jeg forresten forleden, da det var skønt vejr, og jeg havde en lille pause i bloggeriet. Hvad synes I om looket? Skjorten er fra Birgitte Herskind og jeg er helt syg med den! Jeg planlægger at jeg på de mindre varme dage vil bruge den med et par jeans og hæle!

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment