Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Longing for a party

party

Dress: Proenza Schouler / Shoes: Mango / Earrings: Jacquemus

Jeg savner virkelig at gå til fest. Det er ikke så meget fordi at jeg savner at være fuld, eller at danse på bordene, men mere fordi jeg savner en anledning til at gøre uforskammet meget ud af sig selv, og ligne en million. Heldigvis kommer der flere skønne fester i Juni og så skal der selvfølgelig gøres uforskammet meget ud af det! Jeg har fundet en kjole som er alt for dyr til at jeg har råd til den, men jeg drømmer virkelig hede drømme om den lige nu. Skoene og øreringene er lidt nemmere at komme i nærheden af.

Hvad synes I om overstående party-look?
xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Ida 6. maj 20180:55

    Flot flot flot!

Leave a Comment