Et impulskøb af de store slags

 snapseed snapseed-1

Det var bare meningen at jeg skulle mødes med en veninde, til en lille sludder i søndags, men jeg endte med at blive 500 kroner fattigere. Det er vel egentlig meget normalt at man ender med at ruinerer sig selv i sine veninders selskab, men det er ikke hver gang at man ender med at slæbe et lille bord med sig i bussen, fordi man forelskede sig pladask, da man besøgte en lille butik på Nørrebro. Det skete for mig og nu er jeg et meget smukt sengebord rigere.

På mandag bliver min sofa leveret, og så er jeg relativt tæt på at have indrettet min lille, fine etage i rækkehuset.

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Frederikke E 11. maj 201815:06

    Hej søde Alberte 😊
    Vil lige høre, om du regner med at lave en roomtour, når din lille lejlighed er færdig? 😉

Leave a Comment