Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Toteme uniformen

snapseed-11 snapseed-12

Shirt: Toteme // Shorts: Toteme // Sandals: Marni // Bag: Gabriela Hearst

For et par uger tilbage mødtes jeg med min veninde Sofie, for at skyde lidt billeder i det gode vejr. Vejret i Danmark har jo indtil videre overhovedet ikke skuffet og jeg satser derfor på, at jeg i år vil blive rigtig brun! Det eneste negative ved sommer er at dagene bare suser afsted! Jeg føler virkelig at jeg skal kæmpe for at nå alt det jeg gerne vil, og dagene smelter sammen i én stor masse. På overstående billeder er jeg iført både min skjorte fra Toteme, samt shorts fra Toteme. Jeg venter stadig med spænding på den dag, hvor Toteme vil sponsorerer mig tøj – for jeg er efterhånden fattig pga. dem. 😉

Hygger I jer i det gode vejr?

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comments: 4

 • Louise 23. maj 201813:08

  Jeg er helt enig – dagene flyver afsted når det er godt vejr. Elsker dit outfit 🙂

 • Pernille 25. maj 201812:47

  Du er simpelthen for mærkelig, at du sletter min kommentar. Ingen må have en anden holdning end dig, eller…?

   • Pernille 31. maj 201812:31

    Min kommentar var på ingen måde negativt ladet. Måske du opfatter det sådan, fordi jeg ikke deler din mening 🙂 🙂

Leave a Comment