Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Sko der lyser op i mørket

4cad5249-03b9-47db-a490-89da19fe39ca 3a1489c1-3efe-4b42-b626-e240d53da274

Shoes: Stine Goya (buy here) // Skirt: Arket // Tunika: By Malene Birger

Jeg kan ligeså godt lægge kortene på bordet og ødelægge alle illusioner. Det er desværre ikke mine egne sko, men min mors. Jeg havde dog selv sukket noget så voldsomt efter dem, og det var ved et tilfælde at min mor viste mig dem og sagde at hun gerne ville købe dem til sig selv. Dette gjorde naturligvis at jeg mente at jeg var i min fulde ret til at låne dem til et par hurtige billeder i solen. 😉

Skoene er fra Stine Goya og kan købes lige nu, på deres webshop.
xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment