When you lose your credit card on a daily basis

wallets

ATP Atelier snake wallet // Loewe elephant wallet // A.P.C crocodile wallet // Loewe star wallet // Loewe beige wallet // Loewe striped wallet

Jeg ejer ikke en pung. Når jeg skal ud, placerer jeg altid mit kreditkort i en lille lomme i en af mine mange tasker, og med et stigende antal af tasker, er det nu begyndt at blive lidt et problem. Jeg skal nemlig altid kigge 10-12 tasker igennem for at finde mit kort, da jeg jo bruger forskellige tasker når jeg skal ud.

Jeg er kommet forsent et par gange efterhånden, fordi jeg glemmer at jeg skal kigge ti tasker igennem inden jeg skal ud af døren, og derfor har jeg besluttet mig for at det er på tide med en pung, og jeg har et par gode bud.

Jeg er allermest vild med pungen med stjerner, og den fine gule slangeskindspung fra ATP Atelier.
Hvilken er jeres favorit?

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment