Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Sicily: In my imaginary suitcase

gul

1) Dyrberg Kern earrings // 2) Rodebjer blouse // 3) Marimekko clutch-bag // 4) Filippa K skirt // 5) ATP Atelier sandals

Jeg tænker at det er på tide med en fortsættelse på min lille blog-serie ‘In my imaginary suitcase.’ Jeg drømmer nemlig stadig om hvordan min kuffert til Sicilien skal se ud. Lige nu er pengepungen ikke heeeeelt til at købe alt det jeg gerne ville, men så er det godt at man altid kan drømme. 😉

Overstående look med nogle af mine favoritfarver ville være så fint at have på på turene ind til Taormina by. Hvad synes I om looket? Jeg er især helt forelsket i skoene!

Læs også… 
In my imaginary suitcase, 1

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Louise 29. maj 201815:57

    Jeg er helt vild med det look! So pretty 🙂

Leave a Comment