Munthe flowery dress

snapseed snapseed-2 snapseed-1

Dress: Munthe (buy here) // Shoes: Filippa K // Bag: Gabriela Hearst

Jeg spår denne kjole fra Munthe til at blive en favorit denne sommer, og lur mig om jeg ikke ender med at være iført mig den en masse, når jeg sidst på sommeren tager i sommerhus. Overstående billeder er taget for en måneds tid siden og heldigvis er der sket noget for min kulør siden da og en lækker gylden tan gør kun denne kjole endnu flottere!

Disse dage går med rigtig meget arbejde hjemmefra og det gør mig faktisk lidt småskør i hovedet. Jeg har kæmpestor respekt for freelancere, som konstant skal hanke op i sig selv. Måske er det noget jeg lærer med tiden, eller også er jeg bare en af dem, som skal være placeret på en arbejdsplads eller i et kontorfællesskab.
xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment