Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Alt er LOVE

img_5381

I dag er en helt speciel dag, som jeg har glædet mig til rigtig længe. I dag skal kærligheden imellem mine forældre nemlig fejres, når de holder stort sølvbryllup på Orangeriet i Kongens Have. Præcis samme lokation som der hvor de holdt deres bryllupsfest for 25 år siden.

Jeg er så stolt af mine forældre. Jeg er så stolt over deres kærlighed, og over alt det de har lært mig om hvordan kærlighed skal føles. At de stadig kysser hinanden hver dag og fortæller hinanden at de elsker hinanden er en kæmpe ting at fejre, og jeg glæder mig til en dag fyldt med kærlighed og godt selskab! <3

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Tina 3. juni 20180:54

    Et stort tillykke med dine forældre:-)
    Må du og de også opleve guld med mere……

Leave a Comment