Summer evenings

Sommeren 18 har været usædvanligt god ved mig, og jeg føler mig meget priviligeret. Til trods for en omgang influenza, så er der sgu ikke mange bump på vejen, og i går, da jeg sad og drak en kop kaffe og fik en skøn snak med min blogger-veninde Sophie, ramte følelsen af taknemmelighed mig. Hvor er man bare heldig, når man kan sidde udenfor til klokken 20 og drikke kaffe og sludre, indtil man bliver halv-hæs. Det ville jeg gerne have vidst var en mulighed, da jeg var for forvirret teenager på seksten år.

Vi fik taget nogle superfine billeder til bloggen, som snart kommer op, så stay tuned! <3
xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comments: 3

 • Pernille 14. juni 201811:11

  Hvorfor skriver du altid, at du har været syg? Vi har alle problemer og bliver syge, ikke noget at fremhæve.

  • Simone 14. juni 201814:31

   Det var da en yderst ubehagelig og decideret unødvendig kommentar at komme med. Nu vælger man jo selv hvilke blogs man læser, så du kan jo bare hoppe videre til en anden blog. God dag til dig 🙂

 • Ida 15. juni 20187:20

  Som årelang læser er jeg så glad på fine vegne. Ved hvor ofte sygdom har ødelagt planer og at du har brugt månedsvis i sengen, mens andre nød forår, sommer osv. Fortsat godt år Alberte. Å

Leave a Comment