Be mine

Jeg har uden at overdrive drømt om dette grå sæt fra Toteme i 2-3 måneder. Lige siden det første sneak peek udkom på Totemes Instagram. Nu er det så kommet. Og på under et døgn blev skjorten udsolgt i XS, Small og Medium, så nu er jeg en presset kvinde, og er naturligvis skrevet op til det, så jeg kan få fat i det, så snart der kommer et nyt lager. Jeg drømmer om at iføre mig sættet lidt ligesom Elin Kling, med sorte hæle og en klassisk sort taske.

Hvad synes I om sættet?

alberte whitta fashion blog

Comments: 3

  • Kathrine 28. juni 20180:39

    Fra en toteme-addict til en anden, så tjek stoy.com, de har skjorten i str S-L på deres webshop. Hvis du ligesom mig har brug for en XS, er den desværre heller ikke at finde der.

  • Sanne 29. juni 201810:41

    Du kan også få det hos ff2.dk 🙂 Der er det kun medium der er udsolgt….altså kun skjorten 🙂

Leave a Comment