Post Roskilde

Min Roskilde-mødom er taget. Hvilket lyder mindre ufarligt end det er. I en alder af næsten toogtyve har jeg besøgt festivalen. Denne gang besøgte jeg den i små etapper. Lidt af mandag, hele tirsdag, lidt af onsdag, lidt af torsdag og lidt af fredag. Jeg fik solet mig på en badebro, badet i en sø, jeg fik drukket for meget, jeg fik et mindre solstik og en solskoldet hårskildning, og jeg fik klaustrofobi til en koncert. Så jeg regner med at min Roskilde-oplevelse har været rimelig meget efter bogen.

Til trods for små momenter hvor jeg tænkte:” Hvad laver jeg her?” (En tanke som oftest har ramt mig, når jeg har været mere ædru end gennemsnittet), har jeg virkelig nydt det, og virkelig fået nogle fantastiske grin. Den høje følelse når det begynder at blive mørkt, lysene bliver tændt og man går imod mad-boderne for at købe aftenssmad, og man vandre afsted på den store åbne festivalplads, er ret fantastisk. Jeg følte virkelig at jeg kunne klare hele verdenen, lige dér på festivalpladsen. De tre store glas G&T hjalp dog nok også lidt på den følelse.

Nu er jeg så blevet syg, så det med at klare hele verdenen må vente til imorgen. Eller endnu senere. Heldigvis er jeg allerede i bedring, og det hjælper lidt på selvmedliddenheden at stort set hele resten af Roskilde-deltagerne også er blevet syge. Dét må siges at være den ægte Roskilde-syge.

Var I afsted? Havde I en skøn oplevelse?
Hvor mange stjerner skal årets Roskilde have ud af seks?

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment