Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Copenhagen Fashion Week preppin’

Imorgen begynder modeugen,og det betyder at jeg de næste tre dage er meget fraværende på bloggen, og meget akiv på Instagram. Instagram bugner i løbet af modeugen med skøn content, inspiration og insta stories fra de forskellige shows, så hvis man er interesseret i mode, så er det altså en skøn uge at have Instagram!

Jeg har forberedt to af mine outfits til dagene, og så satser jeg på at den sidste dag ender med at give sig selv. 😉 Uanset hvad, så skal der i hvert fald nok komme en masse indhold på min Instagram, som jeg selvfølgelig vil opfordrer til at følge. Derinde kan man også ligenu se mit nye korte hår. 😉

@Albertewhitta

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment