A little lady-like

Inden modeugen begyndte var jeg ude for at skyde nogle outfitbilleder med min søde veninde og kollega Sophie. Vi aftalte at mødes klokken 13, og som det ofte sker, så endte jeg med at være i totalt tøjkrise og først ende med et rimeligt okay resultat klokken ti minutter i 13. Det gjorde at jeg måtte tonse afsted på min cykel for at nå det. Jeg kan i samme omgang røbe at min fantastisk smukke blå nederdel fra Blanche er super svær at cykle i, da den er stram hen over lårene, så jeg måtte faktisk hive nederdelen næsten helt op til hofterne for at kunne cykle afsted i den. Den er dog det hele værd, for den er virkelig smuk, og den er perfekt til brune sommerben!

Hvad synes I om looket?

Skirt: Blanche // Blouse: Ivan Grundahl // Bag: Bottega Veneta // Shoes: ZARA
xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment