Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Just like a Toteme commercial

Sweatshirt: Toteme (buy here) // Shorts: Toteme // Shoes: Proenza Schouler

Inden mit hår fik en ordentlig makeover og blev meget kortere, fik jeg taget disse skønne billeder iført to af mine favoritter fra Toteme. Shortsene er fra en SS17 kollektion, hvor sweatshirten er en Pre fall 18, og derfor også meget ny. Sweatshirten er fantastisk behagelig at have på, og jeg spår at jeg kommer til at være iført den det meste af efteråret. 😉

Idag har jeg været til det hyggeligste morgenmads-event med Weekday, og jeg er kommet hjem med nogle mega lækre jeans! Så jeg er en glad og tilfreds kvinde.

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment