Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Mit næste køb

Jeg har de sidste par dage siddet og hygget mig med at kigge lidt på webshops. Der er kun lidt over en måned til at jeg fylder 22 år, og jeg har endnu ikke gjort mig nogle tanker om hvad jeg ønsker mig. Derfor er det på tide at kigge lidt ude i det store modemekka vi kalder inernettet.

Jeg faldt over overstående sko på ZARA forleden. Ligenu er de ikke på lager, men jeg skal så meget have fat i dem, så snart de kommer. Jeg synes de er helt vanvittigt elegante.

Hvad synes I?

ZARA Shoes
xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Ida 15. august 201811:40

    Jeg vil også have dem. De er så flotte.

Leave a Comment