Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

New hair

Jeg befinder mig ligenu i en lædersofa i Jylland, i min mosters sommerhus. Her holder jeg weekend, inden at jeg imorgen vender snuden imod København igen. Vi har drukket te, set film, nusset min kusines kaninunger og spillet computer.

Det slog mig at jeg ikke har fået vist mit nye hår herinde. Det er efterhånden snart 3 uger siden at jeg var til frisør, men så skete der alt det med bruddet fra min eks-kæreste, og så har dette indlæg ‘new hair’ altså virket lidt hult og upersonligt. Men nu begynder jeg at føle mig en lille smule ovenpå igen, så derfor tænker jeg at det er meget passende at få vist frisuren. 😉

Det er blevet en del kortere, og det er en lettelse ikke at have en kæmpe tyk, lang manke at rende rundt med.

Håret er lavet af søde @EmilieGug

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment