Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Lysglimt

Imorges da jeg vågnede, var det med en ny følelse i kroppen. Tristheden var forsvundet, og jeg vågnede faktisk op med en følelse af at være glad og glæde mig til dagen og til den kommende tid. Minderne om min eks-kæreste bliver færre og færre og når de dukker op, så bliver jeg ikke trist og ked af det.

Lige om lidt så begynder en ny tilværelse for mig, med mit første seriøse 9 til 17-job og en rutinepræget hverdag, hvor jeg hver morgen skal hoppe op på min cykel og sidde på et kontor og beskæftige mig med det jeg elsker allermest. Jeg skal nok skrive lidt mere om jobbet snarest. <3

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Eline Tychsen 26. august 201815:08

    Det lyder SÅ fedt! Hurra for at humøret er vendt tilbage, og ikke mindst stort tillykke med dit nye job – det er SÅ fedt for dig <3

Leave a Comment