Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

In the air tonight

Shirt: Mango // Skirt: Mango // Shoes: ATP Atelier // Wallet: ATP Atelier

Det har sgu været lidt en rådden weekend. Jeg har ikke rigtigt haft nogle planer, og dét med ikke at have planer er rigtig skidt for mig. Det giver mig tid til at tænke på ham. Jeg savner ham. Jeg har ikke lyst til at savne ham, for han har valgt mig fra, og er kommet videre, men jeg savner ham altså stadig. Også selvom jeg ved at jeg nok skal komme ovenpå igen. Rent instiktivt kigger jeg på min telefon hver aften for at se om han har ringet. Det skete nemlig ofte at han ringede om aftenen, for at høre om jeg ville komme over og se serier. Jeg håber sådan at han også stadig tænker på mig engang imellem. At han tænker på vores minder. For så ved jeg at det har betydet noget for ham, og at han også skal vende sig til ikke at have mig omkring sig.

Jeg ved godt at jeg ikke har været en nem kæreste altid, og jeg har været urimelig. Men jeg har også bakket 100 % op om alle hans håb, mål, projekter og fodboldkampe, og jeg synes stadig det er helt meningsløst og benhårdt at jeg ikke skal være den kæreste som kan stå og heppe på ham på sidelinjen, når alle de drømme og projekter bliver til virkelighed.

Hvor længe vil sådan noget her være hårdt?
xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Ida 2. september 201815:10

    Åh… søde😘. Det bliver bedre🦋

Leave a Comment