Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Birthday wishlist

1) Palmer // Harding shirt // 2) Rodebjer knit // 3) The Row heels // 4) La DoubleJ plate // 5) Deitas shirt // 6) Toteme shirt // 7) Stine Goya skirt // 8) Glossier Lip Balm, Rose

28. September har jeg fødselsdag og fylder 22 år. I år er det primært sorte skjorter som er på min ønskeliste, sammen med en hamrende god læbepomade fra Glossier, en smuk nederdel, smykker og lidt til hjemmet. Og et par alt for dyre sandaler, som jeg ikke kommer til at få, men som jeg alligevel sukker efter.

Jeg glæder mig så meget til min fødselsdag. Jeg elsker at skulle fejre min fødselsdag med både familien, men også med en veninde om aftenen. Og jeg glæder mig til at være glad og lykkelig på min fødsesldag. Det er bestemt ikke en selvfølge at få lov til at fejre sin fødselsdag med et smil på læben. <3

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comments: 3

  • Sofie B 14. september 201822:46

    Hvor er det nogle fine men meget dyre ting. Jeg må desværre selv spare op til sådan nogle ting da vi ikke giver hinanden så dyre gaver i min familie. Selvom vi gjorde ville min mor ALDRIG give mig så dyrt tøj da hun synes 400kr ar fuldstændig vanvittigt at give for en t-shirt. Hun forstår ikke ideen i at give så meget for tøj, så vil hun hellere have 100 trøjer der er okey eller nogenlunde i stedet for 2-3 stykker som man knus elsker

  • Sofie B 16. september 201818:58

    Jeg har prøvet at forklare hende at det både er bedre for miljøet og hendes penge pung. Hun har gjort det i 30 år så hun er meget svær at overbevise

Leave a Comment