Mit nye job

Jeg har fået et arbejde. Sådan et arbejde hvor jeg står op samtidig med solen, og cykler hjem sent om eftermiddagen, så man lige kan nå at lægge på sofaen i en halv time, inden man skal til at tænke på aftenssmad. Jeg elsker det!
Jeg elsker den bevægelse og den stress som alle cykelisterne har om morgenen. Alle har et fælles mål, og det skaber lidt et sjovt fællesskab når man gaber om kap med cykelisten ved siden af en.

Jeg arbejder hos smykkemærket Carré, hvor jeg arbejder med at assisterer PR & Marketing Manageren. Jeg står bla. for at skabe content til de sociale medier og så skriver jeg en del mails med bla. influencere.

Jeg har arbejdet hos Carré i to uger og jeg elsker det! Jeg elsker det smukke hovedkontor, jeg har nogle skønne kollegaer og arbejdsopgaverne er interessante og jeg lærer hele tiden noget. Derudover er jeg helt forelsket i Carré’s æstetiske udtryk og smykkerne er fantastiske og spændende at kigge på.

Jeg er bare rigtig glad lige pt. og jeg nyder at være træt om aftenen når jeg ligger hovedet på puden.

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Viola 17. september 201813:57

    Tillykke med dit nye job!

Leave a Comment