22 today! #birthday

Faux fur: Six Ames (coming soon) // Shirt: Toteme // Jeans: Toteme // Shoes: ATP Atelier (buy here)

Idag fylder jeg 22 år. At blive 22 år er ikke som sådan en stor fødselsdag – ikke ligesom 16, 18, 20 eller 21 – men det næste år kan jeg da danse rundt til Taylor Swift’s nummer ’22.’

Dagen idag skal bruges sammen med familien. Vi skal spise boller, lagkage og drikke varm kakao. I aften skal jeg så mødes med en veninde. Vi skal ud og spise, og derefter skal vi ind og se Phantom of the opera på Det Ny Teater. Jeg er normalt ikke så meget til at blive fejret og det hænger nok sammen med at jeg ikke kan lide at være i centrum, men når fejringen bliver lille og intim, så kan jeg sagtens være med på det. 😉

Hvad synes I forresten om mit pelsede outfit?
xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Nikoline 28. september 201814:21

    Stort tillykke med fødselsdagen! <3

Leave a Comment