Two cofees, three hours

Trousers: Storm&Marie (buy here) // Coat: Storm&Marie (buy here) // Shoes: Gardenia Copenhagen // Blouse/Dress: By Malene Birger

For et par uger siden tilbragte jeg dagen med min skønne veninde Nanna. Jeg havde kastet mig ud i at benytte metroen, da jeg skulle helt ud på Amager, og det var nok min 3. tur med Metro noglesinde. Jeg synes metroen er super genial, men jeg bryder mig godt nok ikke om at være så langt nedenunder jorden. Jeg følte mig meget lille, da jeg kørte ned af alle rulletrapperne.

Vi havde den hyggeligste eftermiddag, hvor vi sad og sludrede og drak kaffe. Vi fik også lige skudt et par billeder.

På dagen var jeg iført min smukke leopardfrakke fra Storm&Marie og bukser, også fra Storm&Marie.

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment