Chunky knit // Birthday present

Knit: Stine Goya (buy here) // Trousers: Masscob // Shoes: Bartels Since 1920

Idag starter en ny uge, og jeg har taget en velfortjent pause fra bloggen i denne weekend, for at slappe af, og komme mig ovenpå en lang omgang med lagersalg på mit arbejde. Det var faktisk super hyggeligt at stå til lagersalget og jeg nød at hjælpe med at få solgt en masse skønne smykker! <3

På overstående billeder er jeg iført en af mine skønne fødselsdagsgaver. Jeg fik nemlig den fineste hvide strik af mine forældre. Strikken er fra Stine Goya og den er i fantastisk kvalitet og den er super varm, så jeg får ingen problemer med at holde varmen denne vinter!

I denne uge tager jeg til Oslo med arbejdet, og der skal denne strik selvfølgelig med. Jeg vil fortælle lidt mere om turen en af de næste dage. Jeg tænker også snart at komme med en lille life update, og give en lille status på hvordan humøret har det.

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Milla 9. oktober 20189:36

    Hvor er du smuk.. Er vild med den strik 😉

Leave a Comment