Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Oslo med arbejdet

Torsdag eftermiddag tog jeg i lufthavnen, for at tage med arbejdet til Oslo. I Oslo skulle vi holde et mega fedt blog-event for de seje norske bloggere, i forbindelse med en ny smykkekollektion vi har fået lanceret hos Carré. Det var en super interessant oplevelse at have en anden rolle til eventet, og stå og skulle fortælle om de fantastiske smykker og sørge for at bloggerne havde det godt!

Det var første gang at jeg besøgte Oslo og det var virkelig en smuk by (i hvert fald centrum) og jeg skal helt sikkert tilbage, for at få et endnu bedre indtryk af vores skønne skandinaviske naboer.

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment